Uitvoerders Mechanical (medior & senior) regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
60 x
snelcode info
2503925

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. We bemiddelen jou naar de ideale baan en werkgever. Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Voor professionals die direct bij hun nieuwe werkgever in dienst willen, die graag op projectbasis werken of liever helemaal zelfstandig blijven.Onze ideale opdrachtgevers binnen het specialisme Industrial Maintenance zijn ingenieursbureaus, technische dienstverleners en productiebedrijven in de Industrie.Functieomschrijving
Voor een grote technische dienstverlener met gerenommeerde projecten in de Petrochemische Industrie zijn wij in de Botlek in Rotterdam op zoek naar twee Uitvoerders Mechanical (medior en senior).Als Uitvoerder Mechanical ben je verantwoordelijk voor het onderhouden (inspecties, preventief en curatief) en reviseren van apparatuur, machines en installaties en het verhelpen van werktuigbouwkundige storingen aan product- en procesinstallaties.Belangrijkste taken:In ontvangst nemen van werkopdrachten, controleren op juistheid, volledigheid, te verwerken materialen en het op de hoogte blijven van specificaties;Opstellen van een plan van aanpak;Verkrijgen van technische gegevens (bestekken, tekeningen) en aanvullen van eventuele onjuistheden;Toezien dat de opdracht veilig wordt uitgevoerd aan de hand van bestek of mondelinge instructie in overeenstemming met de werkvoorschriften, inclusief schema's, tekeningen, applicatie software en eventuele overige technische informatie;Signaleren, registreren en rapporteren van meer/minderwerk;Verzorgen van administratieve handelingen zoals het bijhouden van urenrapportages en meetrapporten;Co?rdineren van de werkzaamheden van voormannen (geven van instructies en aanwijzingen).

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507123

Deel deze advertentie met:
|