Engineer Elektrotechniek Industrie regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
78 x
snelcode info
2503931

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Welkom bij het netwerk van de Nieuwe Professional. Experis bemiddelt al meer dan 25 jaar hoogopgeleide professionals in het vakgebied Engineering. Dit vakgebied omvat 7 specialisaties zoals Bouw, Civiel, Elektro- en Installatietechniek, Olie & Gas, Industrial Maintenance en Werktuigbouw. Wij kennen alle grote en bijzondere organisaties in deze vakgebieden en stellen jou er graag voor. Je bent namelijk zoveel meer dan je CV.Voor een wereldspeler en totaalaanbieder op het gebied van innovatieve toepassingen en duurzame energie oplossingen zijn we op zoek naar een Engineer Elektrotechniek.De organisatie houdt zich bezig met ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties, waar de meest effici?nte technologie?n worden toegepast. Denk aan de utiliteitsmarkt, de voedingsmiddelenindustrie en de chemische industrie.Functieomschrijving
Als engineer bij?onze opdrachtgever?verdiep je je in afwisselende projecten in de industrie. Je krijgt bijvoorbeeld de opdracht installaties te ontwerpen voor een chemische fabriek of je past de instrumentatie aan van een voedselproducerend bedrijf.
Aan jou als engineer de uitdaging om die te vertalen naar concrete installaties in de elektrotechnische discipline. Wat voor verlichting, noodstroom en bussystemen gebruik je bijvoorbeeld? En voor welke installatiewijze kies je? Dat vergt een creatief brein. Je staat er nooit alleen voor. Je verdiept je in het project samen met constructeurs, tekenaars calculatoren en uitvoerders.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507129

Deel deze advertentie met:
|