Proces Engineer regio Eindhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
95 x
snelcode info
2503944

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Experis is een landelijke personeelsbemiddelaar voor vast en tijdelijk personeel. Met 800 Experis Experts, 1.500 opdrachtgevers en 3.500 bemiddelingen per jaar, is Experis de enige partij in Nederland die werving & selectie, interim professionals ?n ZZP naast elkaar groot heeft gemaakt.
Experis is voortdurend op zoek naar ervaren Professionals en biedt haar professionals uitdagende functies bij de beste opdrachtgevers in geheel Limburg. Onze missie is: Celebrate Work! Dat betekent voor jou dat we graag willen weten wie jij bent en hoe wij jou kunnen helpen met het vinden van een baan die goed bij jou past.Functieomschrijving
Je werkt als procesengineer samen met onze specialisten aan grote en kleine projecten binnen de voedingsmiddelenindustrie. Je bent de aanspreekpersoon voor de projectleiders van de verschillende vestigingen aangaande de thermische energievraagstukken. Ben je een specialist op het gebied van stoom- en condensaatsystemen, dan hebben we jou nodig.
Met behulp van je kennis van de verschillende utilities en in samenspraak met de verantwoordelijke projectleider maak je de vertaalslag van wat de klant wil naar processchema's. Deze beschrijven het uiteindelijke doel: Het bouwen van de ontworpen procesinstallatie of productielijn, veelal in de voedingsmiddelenindustrie.
Uw werkzaamheden vangen veelal aan met het opstellen van de energie- en waterbalansen op basis van de aangeleverde massabalans, daarnaast is een inventarisatie van de aanwezige capaciteit van de verschillende utilities een belangrijk onderdeel van het werk. Kortom, een uitdagende functie binnen een projectteam van Uticon, die bovendien sterk afwisselend is door frequente bedrijfsbezoeken en complexe ontwerpen.
Je ondersteunt het projectteam bij het opstellen van bestekken . de procesinstallaties, machines en/of procesbesturing, bij het opstellen van schema's en bestektekeningen en bij het maken van de verschillende begrotingen gedurende het ontwerpproces. Samen met de procestechnologen van onze opdrachtgevers bepaal je welk ontwerp het meest geschikt is. Je hebt ervaring met de verschillende utilities en bent bekend met het opstellen van P&ID's met de daarbij behorende werkbeschrijvingen.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507142

Deel deze advertentie met:
|