Toezichthouder Industrie regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
11-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
29 x
snelcode info
2508025

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Als Toezichthouder werk je samen met een onderhoudstechnicus en een Werkvoorbereider / Planner. Binnen de organisatie zijn er meerdere mogelijkheden om in te stromen als Toezichthouder. De mogelijke plaatsing binnen het bedrijf en de specifieke werkzaamheden zullen worden geselecteerd passend bij jouw profiel en opleiding. Welke richting we samen voor jou bepalen zal vorm krijgen tijdens de selectie procedure, en is afhankelijk van je opleiding en ervaring.?Functieomschrijving
Functietaken:Het co?rdineren en toezicht houden op onderhouds- en inspectiewerkzaamhedenHet realiseren van reparaties of verbeteringen aan een installatie /machineHet verbeteren en toetsen van de uitvoerbaarheid van de werkmethodesZorgdragen voor de benodigde werkvergunningenControleren van uitgevoerde werkzaamheden door medewerkers en firma's en beoordelen kwaliteit/prijs verhoudingBeheren van de administratieve handelingen en protocollen en deze vastleggen in de administratie en?systemen (bv SAP)

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507369

Deel deze advertentie met:
|