Werkvoorbereider Maintenance regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
11-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
62 x
snelcode info
2508041

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een grote speler binnen de (zware) industrie in Noord-Holland. Voor de komende jaren staan zij voor de uitdaging het productieniveau en de leverbetrouwbaarheid te verhogen. Dit willen zij gaan doen door structureel te gaan werken aan hogere betrouwbaarheid van hun installaties.Voor de afdeling Technisch Beheer is dit de uitdaging voor de komende jaren waarbij er veel gevraagd zal worden van de inzet en creativiteit van hun medewerkers. Hierbij moet uiteraard voldaan worden aan de eisen op het gebied van kwaliteit, milieu, in- en externe veiligheid.Ben jij de technische professional die zijn of haar steentje kan bijdragen aan het realiseren van deze doelstellingen? Reageer dan nu!Functieomschrijving
Wat ga je doen? In de functie van werkvoorbereider werk je samen in een team, dat onder leiding staat van een teamchef. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en voorbereiden van reguliere en stilstand gebonden werkzaamheden en modificaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de administratieve afhandeling daarvan in de daartoe behorende systemen, als SAP en planningsystemen.Je evalueert de werkvoorbereiding en planning op volledigheid, duidelijkheid, benodigde tijd en materialen. Op basis van deze informatie breng je de nodige verbeterslagen aan en borg je deze verbeterslagen.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507385

Deel deze advertentie met:
|