Installatiebeheerder Maintenance regio Velsen-Noord

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
11-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
62 x
snelcode info
2508045

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een grote speler binnen de (zware) industrie in Noord-Holland. Voor de komende jaren staan zij voor de uitdaging het productieniveau en de leverbetrouwbaarheid te verhogen. Dit willen zij gaan doen door structureel te gaan werken aan hogere betrouwbaarheid van hun installaties.Ben jij de technische professional die zijn of haar steentje kan bijdragen aan het realiseren van deze doelstellingen? Reageer dan nu!Functieomschrijving
Wat ga je doen? Experis is op zoek naar een enthousiaste installatiebeheerder WTB, die verantwoordelijkheid draagt voor de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de installatie. Dit doet hij door middel van het opstellen van onderhoudsplannen, gevoed uit onderhoudsconcepten, zodat preventief onderhoud effici?nt en effectief kan worden uitgevoerd. Hij verzorgt dat tijdens een geplande onderhoudsstop preventieve onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd en afgenomen worden met protocol. Tevens zal hij een rol spelen in het optimaliseren van de stilstanden aan de hand van stilstand management.Verder ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een technische opdrachtstelling, bewaken van de geldende regelingen ten behoeve van veiligheid en milieu,? invoeren van gegevens in SAP en het maken van vergunningen en veiligstellen van de installatie.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507389

Deel deze advertentie met:
|