Junior designer & estimator WTB regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
11-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
84 x
snelcode info
2508055

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor een marktleider op het gebied van scheepsbouw zijn wij op zoek naar een Junior Designer & Estimator WTB. Het betreft een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar medewerkers ook ruimte voor ontwikkeling krijgen!Functieomschrijving
Als Designer/Estimator werk je binnen het (financi?le) spanningsveld van Verkoop, Engineering en Productie, gedurende het hele traject (vanaf de pr?-contractfase tot na de oplevering van het schip). Je bent verantwoordelijk voor kostprijscalculaties die je aanvult met informatie betreffende financieringsbehoefte, renteberekeningen . Je identificeert risico's, (markt)veranderingen en gevoeligheden. Je adviseert ten aanzien van procesoptimalisatie en kostenreductie. Kortom, de Designer/Estimator? is een belangrijke schakel in offertetrajecten voor nieuw te bouwen schepen en blijft betrokken tijdens de gehele bouw van het schip.
Functie-inhoud:Het zelfstandig of in teamverband begroten van complete hoogwaardige baggerequipment? of delen hiervan aan de hand van aanvragen, normen en ervaring. Dit varieert van korte budgetcalculaties tot gedetailleerde voorcalculaties.Het signaleren van risico''s met betrekking tot contractvoorwaarden, technische leveringsomvang, specifieke klanteneisen, levertijden en financieringsaspecten.Het bieden van ondersteuning bij het opstellen van contracten en financiering.Het opstellen en onderhouden van begrotingsnormen. (. . nacalculaties)Het maken van begrotingen voor het meer- / minderwerk van de in aanbouw zijnde schepen.Daarnaast ben je betrokken bij de praktijk door het bezoeken van de productieplaats, onderleveranciers en beurzen en het incidenteel meevaren aan boord van onze baggerschepen.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507398

Deel deze advertentie met:
|