Mechanical Engineer regio Haarlem

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
11-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
72 x
snelcode info
2508056

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Waar ga je werken? Voor een fabrikant van machines in Noord-Holland is Experis per direct op zoek naar eenMechanical Engineer (m/v)?Deze opdrachtgever is verantwoordelijk voor het gehele traject van engineeren, ontwikkelen en produceren van zijn producten.Functieomschrijving
Wat ga je doen? In de functie van Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling (engineeren) van machines voor (internationale) opdrachtgevers. Daarnaast moet je kunnen functioneren als project engineer (groepsleider). Je draagt verantwoordelijkheid voor een breed scala van werkzaamheden, waaronder:cre?ren van technisch en commercieel verantwoorde ontwerpenopstellen van projectspecificaties en technische documentatievervaardigen van lay-out en detail tekeningencontroleren van ontwerpen op normen en specificaties? functioneren als project engineer (groepsleider).

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507399

Deel deze advertentie met:
|