Van assistent controller naar business controller? regio Z…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
13-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
99 x
snelcode info
2512077

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Experis is het netwerk van De Nieuwe Professional. Wij helpen jou om het verschil te maken en je talenten en unieke eigenschappen maximaal in te zetten. Door onderdeel te zijn van het netwerk, dat bestaat uit professionals, ontsluiten we die wereld voor jou. En wij begrijpen die wereld als geen ander, omdat we zelf Nieuwe Professionals zijn. Wij dagen jou uit op zoek te gaan naar je passie, talenten en ambitie en coachen je daarbij. Experis is meer dan een personeelsbemiddelaar alleen!Functieomschrijving
Voor verschillende opdrachtgevers binnen diverse branches (zowel nationaal als internationaal) zoeken wij HEAO-ers die finance in de vingers hebben. Bij deze opdrachtgevers kun je je verder verdiepen in het finance vak of de volgende stap zetten richting control. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal. Voor periodes van 3 tot 12 maanden worden voor jou financieel-administratief of financieel-economische opdrachten op maat gezocht. Vanwege een zwangerschap, een reorganisatie of tijdelijke werkdruk willen onze klanten graag een financi?le interim professional voor een bepaalde periode in dienst nemen. Persoonlijke groei en groei in het financi?le vakgebied is belangrijk. Om die reden hebben alle Experis Experts een opleidingsbudget om zich zo op persoonlijk en vakinhoudelijk gebied te ontwikkelen.

Opties:
- Functiegroep: financieel/economisch

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507631

Deel deze advertentie met:
|