Mechanical Engineer Fume Treatment Centres regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
100 x
snelcode info
2515655

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Een groot en gerenommeerd Ingenieursbureau met ruim 200 medewerkers. Houdt zich bezig met aansprekende internationale projecten. Daarmee is het bedrijf maar ook jouw functie internationaal, veelzijdig en dynamisch. U beheerst het Werktuigbouwkundig vakgebied dan ook in de volle breedte, en hebt veel praktische kennis en ervaring in met name de bouw van industri?le installaties.Functieomschrijving
Voor de bouw van Gasreinigingsinstallaties zogenaamd Fume Treatment Centres zoekt onze grote opdrachtgever in Velsen-Noord een Mechanical Engineer FTC.Bouwen van Gasreinigingsinstallaties voor het reinigen van gassen en stoffen vrijgekomen bij het produceren van onder andere Aluminium. Deze installatie bevat: afzuiging, silo's (met toevoegingen), koeltorens en staalconstructies ter ondersteuning van de installaties.Onze opdrachtgever zoekt een duizendpoot met praktische kennis bij het bouwen van dergelijke installaties.Je houdt je bezig met het schrijven van spec's en het controleren van de definitieve tekeningen. Je houdt korte lijnen met inkoop en weet wat er ingekocht moet worden en beoordeeld het aangebodene door onderaannemers of leveranciers. Je bent assertief en communicatief vaardig, kunt goed in schatten wat praktisch nodig is om de installatie te kunnen ontwerpen en te bouwen. Je bent in staat deze informatie goed over te dragen in een ontwerpfase. De procesengineer levert bijvoorbeeld P&ID's en samen met de Tekenaar Constructeur zoek jij naar de praktische en realistische oplossing voor de plant. Je hebt zowel ervaring met processen in ontwerpfases als ervaring, bij voorkeur, bij een ingenieursbureau en met multidisciplinair, in teams, samenwerken. Tevens heb je ervaring met het samenwerken met partners, onderaannemers en leveranciers.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507764

Deel deze advertentie met:
|