Technical Supplier Engineer regio Eindhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
97 x
snelcode info
2515656

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Welkom bij het netwerk van de Nieuwe Professional. Experis bemiddelt al meer dan 25 jaar hoogopgeleide professionals in het vakgebied Engineering. Dit vakgebied omvat 7 specialisaties zoals Bouw, Civiel, Elektro- en Installatietechniek, Olie & Gas, Industrial Maintenance en Werktuigbouw. Wij kennen alle grote en bijzondere organisaties in deze vakgebieden en stellen jou er graag voor. Je bent namelijk zoveel meer dan je CV.Functieomschrijving
De BaanJe bent de schakel tussen de leveranciers en de Research & Development-afdeling. Je bent betrokken bij de ontwikkelfase van nieuwe producten en draagt zorg voor afstemming met leveranciers om de kwaliteit te waarborgen. Doorlooptijden, betrouwbaarheid en het kostenaspect zijn van groot belang in deze fase. Je hebt zicht op de activiteiten van Research & Development, zult aanwezig zijn bij vergaderingen en zorgt dat je alle kennis opdoet die nodig is om het proces tussen leveranciers en je interne collega's vlekkeloos te laten verlopen. Dit bereik je door onder andere technische aspecten en eisen af te stemmen met leveranciers en hen tijdig te betrekken bij de interne ontwikkelingen. Je implementeert onder andere verbeteractiviteiten naar aanleiding van de interne kwaliteitsnormen, bezoekt en selecteert leveranciers en schrijft verbeterrapporten.Je rapporteert aan de Technical Supplier Manager en hebt contact met leveranciers, projectleiders, klantenservice, manufacturing, engineers en inkoop.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507765

Deel deze advertentie met:
|