Cacao operator, VAPRO B, 5 ploegen, met potentie tot doorgr…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
86 x
snelcode info
2515662

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een Amsterdams bedrijf met circa 80 medewerkers. Zij vervaardigen kwalitatief hoogwaardige cacaoproducten voor de industri?le markt . voor de chocolade-, zuivel- en cosmetische
industrie. Functieomschrijving
Cacao operator, VAPRO B, 5 ploegen, met potentie tot doorgroei naar TeamleiderWe zoeken een vergevorderde operator in de cacao, met potentie om een ploeg aan te sturen, of dit liefst al (gedeeltelijk) gedaan hebben, VAPRO B en Cacao ervaring is een eis.In deze functie verricht je verschillende werkzaamheden binnen de productie. Je voert in opdracht van de Productieleider diverse werkzaamheden uit, je bedient en stelt apparatuur in, bewaakt en stuurt de bewerkingen en processen bij, lost storingen op, verricht preventief en periodiek onderhoudswerk en je houdt machines en werkomgeving schoon. Als Operator werk je in een vijfploegendienst.Het betreft hier een rol in een volcontinu bedrijf, 24/7 hele jaar door, behalve Pasen, Pinksteren, Kerst en 1 januari. Je werkt 6 dagen en bent dan vervolgens 4 dagen vrij. Te weten: 2x een Ochtenddienst van 6-14uur, 2x een Middagdienst van 14-22uur, 2x een Nachtdienst van 22-6uur.

Opties:
- Functiegroep: produktie/uitvoerend

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507770

Deel deze advertentie met:
|