Piping & Instrumentation Specialist Scheepsbouw regio Rott…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
97 x
snelcode info
2519473

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor een internationale speler in de scheepsbouw zijn we op zoek naar een Piping & Instrumentation Specialist.Naast het bouwen van schepen ontwikkelt deze partij ook equipment die direct op de schepen geintegreerd wordt.Functieomschrijving
Als Schema Engineer / Piping & Instrumentation Specialist ontwerp je alle voorkomende pijpleidingsystemen aan boord van onze schepen. Op deze manier lever je vanuit je vakgebied een bijdrage aan het product. Je houdt je, onder andere, dagelijks bezig met:- Het opzetten van alle voorkomende leidingschema's zoals koelwater, brandstof, lens- en ballast etc; in one-line diagrams (P&ID's).- Het opstellen van de daarvoor benodigde berekeningen zoals warmtebalans en koelwaterbalans en het specificeren van benodigde appendages en instrumentatie.- Het berekenen van pijpdiameters en pijpdiktes; up-to-date houden van het schemapakket tijdens de verdere detail engineering, bouw- en inbedrijfstellingsfase en het verwerken van de individuele installatievoorschriften in de schema's.Daarnaast specificeer je, aan de hand van de bouwspecificatie en reguliere regelgeving, alle benodigde componenten zoals pompen, koelers, separatoren, etc. Ook stel je technische specificaties op en ontvangt en beoordeel je offertes waarbij je, in samenwerking met de afdeling Inkoop en een WTB Lead Engineer, definitieve keuzes maakt. Je bent verantwoordelijk voor keuring door klassebureau en klant.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507913

Deel deze advertentie met:
|