Commerci?le tekstschrijver met technische affiniteit en tal…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
88 x
snelcode info
2519476

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een internationale speler binnen de technische branche. Het team is hecht en je komt in een goede sfeer terecht. Binnen deze organisatie staat iedereen voor elkaar klaar en is er ruimte voor zelfontplooiing.?Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een creatieve dame/heer die het leuk vindt om de diensten van onze klant wervend onder woorden te brengen.? Dit kan door middel van een flyer. catalogus of e-mail. Uiteraard moet dit continu in dezelfde schrijfstijl en weet je zo eenduidig naar buiten te treden.Deze teksten moeten in verschillende talen opgesteld worden, namelijk in het Frans, Spaans, Engels en uiteraard Nederlands.Goed schrijven begint bij goed luisteren. Je zal je daarom heel goed moeten verdiepen in het product van onze opdrachtgever en de klanten die zij hebben?en uiteraard het doel van de boodschap. Je zal zowel intern als extern goed moeten doorvragen wat de toegevoegde waarde is van het product?van onze opdrachtgever voor hun klanten.Dus voor deze functie moet je klantgericht en commercieel zijn.

Opties:
- Functiegroep: marketing/pr/reclame

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507915

Deel deze advertentie met:
|