Werkvoorbereider/planner Tankopslag regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
106 x
snelcode info
2519477

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. We bemiddelen jou naar de ideale baan en werkgever. Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Voor professionals die direct bij hun nieuwe werkgever in dienst willen, die graag op projectbasis werken of liever helemaal zelfstandig blijven.Onze ideale opdrachtgevers binnen het specialisme Industrial Maintenance zijn ingenieursbureaus, technische dienstverleners en productiebedrijven in de Petrochemische Industrie.Voor een toonaangevend internationaal chemisch bedrijf in de Botlek in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider/planner.Functieomschrijving
Als werkvoorbereider/planner ga je aan de slag op de afdeling Onderhoud en ben je verantwoordelijk voor het tank-onderhoud op de site in Rotterdam. Dagelijks? werken er diverse contracters aan diverse opdrachten voor de opslag van de tanks. In deze rol draag je zorg voor een goede voorbereiding van de tank onderhoudswerkzaamheden, bespreek jij de uit te voeren werkzaamheden en de planning met de diverse contracters en ben je verantwoordelijk voor de kosten. Je bent het aanspreekpunt voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de opdracht en monitort de voortgang van de uitvoering en de kosten. Op eventuele onvoorziene situaties weet je goed in te springen door je reeds opgedane ervaring en je kan de contractor op gepaste wijze aanspreken op het afgeleverde werk en je denkt mee in oplossingen.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507916

Deel deze advertentie met:
|