PLC/Scada Engineer regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
18-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
114 x
snelcode info
2523459

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor een jonge, sterk groeiende organisatie?zijn we op zoek naar?een PLC/Scada engineer.Deze organisatie?richt zich op de uitvoering, ontwikkeling en engineering van elektrische installaties, elektrische aandrijfsystemen met bijbehorende platformautomatisering, voor onder andere?cutterzuigers, offshore werkschepen en sleephopperzuigers.Functieomschrijving
Als PLC/Scada Engineer? ben je verantwoordelijk voor de automatiseringssystemen aan boord van de werktuigen ten behoeve van de voortstuwingssystemen en platformautomatisering. Je bent mede verantwoordelijk voor het maken van de functionele specificaties.Tot jouw taken behoren vervolgens het ontwerpen, coderen, configureren en testen van PLC en Scada software. Je bent indien nodig ook verantwoordelijk voor de afnames en je hebt een technisch ondersteunende rol tijdens de inbedrijfstelfase.?

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508068

Deel deze advertentie met:
|