Senior adviseur elektrotechniek regio 's-Gravenhage

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
18-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
104 x
snelcode info
2523464

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Als senior adviseur elektrotechniek kom je te werken voor een groot en breed geori?nteerd ingenieursbureau. Onze opdrachtgever maakt conceptuele, innovatieve en duurzame ontwerpen op het gebied van gebouwgebonden installaties en energievoorzieningssystemen en adviseert opdrachtgevers daarbij over de kwaliteit en keuze van de leefomgeving in gebouwen. Je komt te werken in een organisatie waar je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team binnen verschillende disciplines. De projecten waaraan de opdrachtgever werkt zijn vaak van groot maatschappelijk belang. Kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit staan voorop.Functieomschrijving
Als senior adviseur elektrotechniek zien je werkzaamheden er als volgt uit:Opdrachtgevers adviseren over installatieconcepten van elektrotechnische installaties in gebouwen;leiding geven aan het projectteam van ontwerpers;begeleiden van de uitvoering;zoeken naar innovaties die de opdrachtgever economisch voordeel oplevert;genereren van nieuwe projecten en opdrachten bij zowel bestaande als nieuwe relaties. ?

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508073

Deel deze advertentie met:
|