Inkoper regio Honselersdijk

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
100 x
snelcode info
2529152

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze klant is een handelsorganisatie die zich bezig houdt met de in- en verkoop van bloemen en planten.?De producten zijn milieubewust en met zorg geteeld door verschillende?ketenpartners.Functieomschrijving
Je bent in deze zelfstandige functie verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en het beheren van verpakkingsmaterialen ten behoeve van de verkoopteams en directie. Je houdt je daarom in belangrijke mate bezig met het:(laten) inkopen van diverse (verpakkings)materialen tegen gunstige voorwaarden;het tijdig aanwezig laten zijn van de juiste hoeveelheden in Nederland en andere landen;het bewaken van de voorraad(waarde);verzorgen van periodieke KPI rapportages;het ondersteunen van de verkoopteams . verpakkingszaken;co?rdineren van de inkoop met verpakkingsfunctionarississen binnen de keten;professioneel advies geven aan directie, collega's en leveranciers.

Opties:
- Functiegroep: inkoop/logistiek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508294

Deel deze advertentie met:
|