Traineeship voor ambitieuze starter regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
107 x
snelcode info
2529153

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een Europese technische dienstverlener die?op het gebied van elektrotechniek, ICT en werktuigbouw.Functieomschrijving
Voor?deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar HTS starters met maximaal 2 jaar ervaring in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde of industri?le automatisering.Het betreft een tweejarig traineeship waarin je volledig wordt opgeleid en begeleid.?In het eerste jaar werk je aan een aantal verschillende projecten. Afhankelijk van jouw kennis en interesses ga je ervaring opdoen op het gebied van werkvoorbereiding, calculatie, engineering en projectuitvoering. Zo leer je de organisatie en de werkwijze kennen. Het tweede jaar kies je samen met je ontwikkelcoach je ontwikkelvoorkeur: meer breed of juist de diepte in als specialist. Bij onze opdrachtgevers werk je als teamplayer. Naast de technisch inhoudelijke werkzaamheden ontwikkel je je tot een volwaardig gesprekspartner voor opdrachtgevers, kennispartners en leveranciers.Je werkt ook 2 dagen per kwartaal samen met je collega- starters die aan het trainee programma deelnemen aan specifieke projectopdrachten. Zo bouw je aan je netwerk en aan een nog bredere 'scope'. Daarnaast volgen jullie een intensief trainings- en opleidingsprogramma.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508295

Deel deze advertentie met:
|