Teamleiders Productie en Logistiek regio Zwolle

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
109 x
snelcode info
2529159

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Jouw baan

Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto''s, autobussen en motoren voor industrie en scheepvaart en vertegenwoordigt in meer dan 100 landen. De onderneming telt wereldwijd bijna 35.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in S?dertTMlje in Zweden. Scania Production Zwolle is Scania''s grootste en modernste productievestiging voor vrachtwagenassemblage in Europa. De vestiging in Zwolle neemt 60 procent van de Europese productie voor haar rekening.

Voor Scania Zwolle is Manpower op zoek naar Teamleiders Productie en Logistiek

De teamleidersfunctie vervult een sleutelpositie in zowel onze logistieke - als productieproces. In deze functie geef je leiding aan 25 tot 30 medewerkers en werk je aan het dagelijks realiseren van de productieplanning. Daarnaast gaat het erom samen met de groep steeds betere resultaten neer te zetten. Dit realiseer je door de medewerkers te stimuleren en ze actief te laten participeren in voortdurende verbetering van processen. Je verantwoordelijkheden beperken zich hier natuurlijk niet toe; je geeft uitvoering aan het personeelsbeleid, houdt werkbesprekingen, draagt zorg voor opvolging van . ARBO- en milieu richtlijnen. Daarnaast voer je regelmatig overleg met collega groepsleiders en ondersteunende afdelingen. Het werk wordt gedaan in een tweeploegendienst van maandag t/m vrijdag tussen 06.00 en 22.30 uur.

Jouw werkplek

Werken bij de Scania organisatie betekent werken met een topproduct, in een dynamische en sterk klantgerichte organisatie. De werksfeer binnen de platte organisatiestructuur is open, informeel, collegiaal en resultaatgericht.
Manpower bemiddelt jou op basis van werving & selectie naar Scania. Scania biedt jou een baan met jaarcontract. Na goed functioneren wordt het contract omgezet naar onbepaalde tijd. Scania heeft een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, 40 vakantiedagen en goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Jouw profiel

Scania vraagt
- Ambitieuze leidinggevenden die met hun team aan de basis willen staan van een prachtig product.
- Evenwichtige en communicatieve mensen die ruimte geven aan medewerkers en beslissingen durven nemen.
- Een leidinggevende stijl met als kernwoorden: motiveren en uitdagen, eisen stellen en feedback geven, mensen coachen en aandacht voor resultaten.
- Sterke affiniteit met just-in-time processen en lean productie.
- HBO werk- en denkniveau, verkregen door een afgeronde vierjarige HBO studie (bij voorkeur productie / logistiek georienteerd).
- Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie is noodzakelijk.

Gelet op de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een ambitieuze kandidaat die toe is aan een 2e stap in zijn/haar carri?re.

Opties:
- Functiegroep: inkoop/logistiek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508300

Deel deze advertentie met:
|