Vestigingsmanager bij een technische dienstverlener regio…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
102 x
snelcode info
2529161

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze klant is een installateur met meerdere vestigingen verdeeld over Nederland. Werken bij onze klant betekent werken met plezier, passie en trots bij een ondernemende technische dienstverlener. Ze kennen een prettige en informele werkomgeving waar vrijheid en (persoonlijke) groei belangrijk zijn. De medewerkers van onze klant kenmerken hun werkgever met de woorden 'samenwerking', 'vrijheid' en 'verantwoordelijkheid'. Naast deze punten hechten zij waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de vestiging van deze organisatie die zich voornamelijk richt op beheer en onderhoud.Functieomschrijving
Als vestigingsmanager zien je taken er als volgt uit:Aansturen van het team op de vestiging (rond de 30 man);verantwoordelijk voor de lopende contracten en de processen;financieel en operationeel verantwoordelijk;verbeteringen aanbrengen in processen;binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten;contact onderhouden met opdrachtgevers, adviseurs, aannemers;opstellen van doelen;zorg dragen dat de opgestelde doelen gerealiseerd worden.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508302

Deel deze advertentie met:
|