Studie net afgerond? HTS-E op zak? Klaar voor wat spanning…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
20 x
snelcode info
2534689

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever bestaat uit een netwerk van bedrijven die hun producten en dienstverlening leveren aan de industrie. ?Deze organisatie adviseert, ondersteunt en ontzorgt in het bouwen, optimaliseren en beheren van industri?le productiefaciliteiten. Het team, ?dat zich gespecialiseerd heeft ?in multidisciplinaire engineering, automatisering & MES, paneelbouw en montage ondersteund de klanten gedurende de gehele levenscyclus vanaf het eerste advies tot en met beheer. Deze internationaal opererende organisatie heeft met haar netwerk ruim 5.500 medewerkers en is actief over heel Europa. De vestiging, gevestigd in Zwolle heeft ruim vijfentwintig medewerkers, actief binnen de energiebranche. Deze markt werkt hard aan uitbreiding en modernisering van distributienetten. Dit bedrijf biedt kennis en capaciteit voor de engineering van laag- en hoogspanningsinstallaties.Functieomschrijving
Als Junior Engineer ben je onderdeel van een projectteam en werk je aan projecten voor grote energienetbeheerders. Je ontwerpt, onder leiding van een engineer, schema's en tekeningen voor laagspanningsinstallaties en voor de sturing, meting, beveiliging en signalering van hoogspannings-installaties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van AutoCAD en Elcad. Je kunt hierbij denken aan de volgende werkzaamheden: grond- en single line schema's, stroomkringschema's, bedradingstekeningen, klemmenlijsten,? kabellijsten, kastindelingen, terrein- en gebouwtekeningen en opstellings- en montagetekeningen.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508521

Deel deze advertentie met:
|