Adviseur E of W regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
2534692

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is specialist in huisvestingsvraagstukken. Ze verzorgen complete integrale advisering, van vergunningaanvraag tot architectonisch en bouwkundig advies. Onze opdrachtgever heeft een uitgebreide portefeuille van klanten en projecten op het vlak van bedrijfshuisvesting, brandveiligheid en datacenters. Deze klanten moeten goed geadviseerd worden en de projecten kundig geleid. Voor de verdere groei van het bedrijf zoeken ze uitbreiding in capaciteit, ervaring en kennis.Functieomschrijving
De Adviseur/ Projectleider is in staat om multi-disciplinaire projecten te leiden en heeft interesse in diverse disciplines. Je adviseert de opdrachtgevers uit overheid en bedrijfsleven. Je werkt zelfstandig en leidt de technische vraagstukken en bouwprojecten. Dit betreft nieuwbouw, verbouw, verduurzaming en beheer en onderhoud.?

Ervaring, kennis en een juiste werkhouding is van belang. Interesse, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke persoonseigenschappen.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508524

Deel deze advertentie met:
|