Meewerken aan de bouw van installaties voor hoogspanning? M…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
19 x
snelcode info
2534693

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Deze organisatie werkt aan de infrastructuur van Nederland. ?Maar dan wel in de aller-breedste zin van het woord. Alle techniek die te maken heeft met wegen, rails, bruggen, sluizen, tunnels en de algemene energievoorziening. Van openbare verlichting, intelligente verkeerssystemen en de automatisering van parkeergarages tot en met installaties voor hoogspanning en energietechniek. Je werkt aan 'zichtbare' projecten waar iedere Nederlander mee te maken heeft. Zij doen het complete traject, van advies, ontwerp, realisatie tot en met het beheer en onderhoud.Het team waarin je komt te werken werkt in opdracht van energiebedrijven en grote verbruikers. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van elektrotechnische installaties met betrekking tot de energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebied draagt jouw team een grote verantwoordelijkheid. Jullie vakkundigheid en de behoefte van jullie opdrachtgever staan hierbij centraal. Dankzij de bundeling van jaren lange kennis ervaring en de competenties van het team waar je in komt te werken, zijn jullie in staat klanten een brede dienstverlening aan te bieden. Het werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, service, onderhoud, beheer en inspectie.Functieomschrijving
Ter versterking en uitbreiding van een team aan jonge engineers zoekt onze opdrachtgever een professional die ervaring heeft in het ontwerpen van MS/HS-installaties op primair dan wel secundair gebied. Je houdt je bezig met het oplossen van complexe technische vraagstellingen. Je behoort graag tot de besten in je vak en maakt dat zichtbaar in je omgeving.In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen/engineeren binnen de middenspannings- of hoogspanningstechniek. Je houdt je bezig met complexe midden hoogspanningssystemen en installaties. Je zult in een projectteam werkzaam zijn aan meerdere projecten tegelijk of zelfstandig aan kleinere projecten. Kortom: een dynamische job waarbij je een herkenbare bijdrage levert aan het succes van het project! Deze onderneming hecht waarde aan de innovatieve kracht en creativiteit van haar specialisten, daarom besteden zij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508525

Deel deze advertentie met:
|