Vacature (junior)Hoogspanning Engineer Stations | Noord-Oos…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
26 x
snelcode info
2534697

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Ben je er klaar mee om alleen maar binnen te zitten als HS Engineer! Wil je de bouw van een HS-station een keer live meemaken? Dan is dit de ideale baan voor jou.Deze organisatie onderhoud het energienet in een groot gedeelte van Nederland, ze zorgen dat 2,6 miljoen huishoudens en bedrijven zeker zijn van energie. Mooi werk. Met iets meer dan vierduizend medewerkers werken ze aan een netwerk dat klaar is voor de toekomst. Ze zorgen dat iedereen energie kan afnemen en, als het zelf energie produceren in een stroomversnelling komt, ook kan terug leveren. Voor dat soort ontwikkelingen brengen ze de partijen bij elkaar. Zorgen dat het mogelijk wordt. Dat betekent ook dat ze volop mogelijkheden voor jou hebben om jezelf te ontwikkelen.De afdeling waar jij komt te werken is de afdeling Engineering & Projecten (E&P), deze afdeling is verantwoordelijk voor zowel nieuwbouw-, vervanging- als onderhoudsprojecten aan bedrijfsmiddelen in zowel hoogspannings- (HS) als middenspanning(MS)stations. E&P krijgt haar opdrachten vooral van Asset Management en grote externe opdrachtgevers. De afdeling heeft als verzorgingsgebied Overijssel, de Noordoostpolder, Drenthe, Friesland en Groningen.De afdeling E&P verzorgt de projectleiding en engineering van bestaande en nieuwe aansluitingen aan het netwerk van deze prachtige organisatie. De afdeling beschikt over vijf projectmanagers, ondersteunende en co?rdinerende functionarissen en hun engineeringsafdeling. Deze kennis bestaat uit energietechniek, beveiligingstechniek, automatisering, bouwkunde en werktuigbouwkunde. Hierdoor is de afdeling E&P in staat om op projectmatige wijze energie-infrastructuren te ontwerpen en te realiseren. Dit bedrijf bouwt zelf de stations tot 110kV, daarboven pakt Tennet het op.Functieomschrijving
Als Project Engineer word je aan twee ervaren medewerkers gekoppeld. Zij zijn ook de personen die jou coachen, begeleiden en bijstaan tijdens je leertraject binnen de hoogspanning. Je wordt ingezet voor het primaire gedeelte van hoogspanningsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor het het ontwerp van onderstations t/m 110kV. Aangezien onze opdrachtgever haar engineers ook graag op de site ervaring wil laten opdoen met de techniek zal je twee dagen per week buiten actief je rol uitoefenen. Aangezien het een groot werkgebied is ben je van Winschoten-Diep (ligt bij Groningen) tot en met Zwolle inzetbaar. Je doet projectvergaderingen on site, bekijkt de situatie buiten en neemt alle informatie mee naar binnen om het uit te werken.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508529

Deel deze advertentie met:
|