Vacature energie(ke) Lead engineer regio Amersfoort

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
30 x
snelcode info
2534705

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Wie Jij Bent:
Jij bent een gedreven, ondernemende, zelfstandige Engineer. Je vind afwisseling in uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers? prettig, maar zoek je ook de zekerheid van een vaste werkgever? Dan ben je een echte Experis Expert en zijn wij jouw werkgever!Voor onze grote? opdrachtgevers binnen de energiemarkt - zowel nationaal als internationaal- zoeken wij techneuten die minimaal drie jaar actief zijn geweest binnen een Midden/Hoogspanning werkomgeving en graag leiding willen geven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal.Functieomschrijving
Wat Jij Doet:
Onze Experis Energie Experts zijn professionals die in staat zijn om met alle afdelingen mee te kijken (primair, secundair en bouw) en zelfstandig de projecten op te pakken. Daarnaast heb je ervaring met het leiden van elektrotechnische projecten en ben je bekend met alle materie. Daarnaast zul je hoofdzakelijk bezig zijn met:Het aansturen van een aantal engineers en constructeurs/tekenaars aan;Zorgdragen voor het technische beleid binnen de afdeling;Zorgen voor kennisopbouw en overdracht binnen de verschillende vestigingen;Opstellen van bestekken, I/O-lijsten en specificatiesOpstellen en bewaken van begrotingen en planningenUitvoeren van belastbaarheidsberekeningen, load flow etc.Uitvoeren van basis- en detailengineeringOpstellen van voortgangsrapportages, inbedrijfnameprogramma's, ed.Controleren en beoordelen van producten en diensten van toeleveranciersOpstellen en beoordelen van offertesKritisch sturen op kosten en kwaliteitOverleggen met opdrachtgevers en leveranciersMedeverantwoordelijk voor het testen en inbedrijfsstellen van installaties en verbindingenUiteraard heb je goede communicatieve vaardigheden en heb je een commerci?le, professionele, innovatieve en kostenbewuste instelling. Tot slot is een flexibele houding nodig om optimaal inzetbaar te zijn.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508536

Deel deze advertentie met:
|