Wil je jonge Engineers klaarstomen voor de volgende stap in…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
26 x
snelcode info
2534706

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Deze organisatie onderhoud het energienet in een groot gedeelte van Nederland, ze zorgen dat 2,6 miljoen huishoudens en bedrijven zeker zijn van energie. Mooi werk. Met iets meer dan vierduizend medewerkers werken ze aan een netwerk dat klaar is voor de toekomst. Ze zorgen dat iedereen energie kan afnemen en, als het zelf energie produceren in een stroomversnelling komt, ook kan terug leveren. Voor dat soort ontwikkelingen brengen ze de partijen bij elkaar. Zorgen dat het mogelijk wordt. Dat betekent ook dat ze volop mogelijkheden voor jou hebben om jezelf te ontwikkelen.De afdeling waar jij komt te werken is de afdeling Engineering & Projecten (E&P), deze afdeling is verantwoordelijk voor zowel nieuwbouw-, vervanging- als onderhoudsprojecten aan bedrijfsmiddelen in zowel hoogspannings- (HS) als middenspanning(MS)stations. E&P krijgt haar opdrachten vooral van Asset Management en grote externe opdrachtgevers. De afdeling heeft als verzorgingsgebied Overijssel, de Noordoostpolder, Drenthe, Friesland en Groningen.De afdeling E&P verzorgt de projectleiding en engineering van bestaande en nieuwe aansluitingen aan het netwerk van deze prachtige organisatie. De afdeling beschikt over vijf projectmanagers, ondersteunende en co?rdinerende functionarissen en hun engineeringsafdeling. Deze kennis bestaat uit energietechniek, beveiligingstechniek, automatisering, bouwkunde en werktuigbouwkunde. Hierdoor is de afdeling E&P in staat om op projectmatige wijze energie-infrastructuren te ontwerpen en te realiseren. Dit bedrijf bouwt zelf de stations tot 110kV, daarboven pakt Tennet het opFunctieomschrijving
Je bent als Senior Engineer Primaire installaties verantwoordelijk voor de aansturing van Young Professionals binnen jouw team. Op engineeringsvlak stuur je ze aan, je coacht ze en zorgt ervoor dat ze uitblinken binnen hun vakgebied. Tot slot geef je ze de verantwoordelijkheid die ze nodig hebben, waarna ze op zoek zijn. Je laat ze ervaren hoe het is om een hoogspanningsstations van A tot en met Z te ontwerpen (primaire gedeelte). Dit doe je puur op inhoud waarnaast je zelf standaarden bedenkt en opstelt.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508537

Deel deze advertentie met:
|