Ambitieuze Manager Engineering E/I in het Noorden van Neder…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
30 x
snelcode info
2534708

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever verzorgt de dienstverlening voor alle onderdelen in de keten van de energievoorziening. Het bedrijf adviseert klanten onder andere over ontwerp en realisatie van energiezuinige gebouwen, over het duurzaam opwekken van energie zoals geothermie (aardwarmte), windenergie (windmolens, windturbines), zonne-energie en bio-energie (biomassa) en over het inpassen van duurzame energie in gebiedsontwikkeling. Ook geven ze advies over ontwerp van opslag- en transportsystemen voor energie en CO2, over de transitie van fossiele naar duurzame energie en over het energiezuiniger maken van processen in industri?le bedrijven. Resume, deze organisatie geeft advies, ontwerpt en realiseert op het gebied van energievoorziening; zodat energie toekomstbestendig, betrouwbaar en in voldoende mate beschikbaar is. De organisatie kent een open en informele bedrijfscultuur waar kennisdeling en -ontwikkeling hoog in het vaandel staan.Voor hun kantoor in Hare (Groningen) is Experis op zoek naar een Engineer Elektrotechniek. Je komt te werken binnen het team Energietransport en Industri?le Processen wat valt binnen de afdeling Industrie.Functieomschrijving
Als manager draag je ?zorg voor de organisatorische en inhoudelijke gang van zaken binnen een team van dertig tot veertig medewerkers. Het team Engineering Elektrotechniek en Instrumentatie werkt aan nieuwbouw-, uitbreiding-, renovatie- en onderhoudsprojecten binnen de industrie. Deze projecten vinden plaats binnen de sectoren olie & gas, elektriciteitsdistributie, chemie en food.

Je bent als Manager E/I eindverantwoordelijk voor zowel de kwalitatieve als de financi?le resultaten van het team. Je hebt daarbij een proactieve houding. Je signaleert tijdig nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en je bent in staat deze te implementeren en het team verder te professionaliseren. Daarnaast bent je verantwoordelijk voor het niveau en de ontwikkeling van vakkennis van het team en voor de kwaliteit van de dienstverlening. Je bent in staat om vanuit samenwerking een bijdrage te leveren aan de verdere groei van de afdeling.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508539

Deel deze advertentie met:
|