Ga jij graag als Engineer de uitdaging aan binnen de Energi…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
19 x
snelcode info
2534712

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever verzorgt de dienstverlening voor alle onderdelen in de keten van de energievoorziening. Het bedrijf adviseert klanten onder andere over ontwerp en realisatie van energiezuinige gebouwen, over het duurzaam opwekken van energie zoals geothermie (aardwarmte), windenergie (windmolens, windturbines), zonne-energie en bio-energie (biomassa) en over het inpassen van duurzame energie in gebiedsontwikkeling. Ook geven ze advies over ontwerp van opslag- en transportsystemen voor energie en CO2, over de transitie van fossiele naar duurzame energie en over het energiezuiniger maken van processen in industri?le bedrijven. Resume, deze organisatie geeft advies, ontwerpt en realiseert op het gebied van energievoorziening; zodat energie toekomstbestendig, betrouwbaar en in voldoende mate beschikbaar is. De organisatie kent een open en informele bedrijfscultuur waar kennisdeling en -ontwikkeling hoog in het vaandel staan.Voor hun kantoor in Hare (Groningen) is Experis op zoek naar een Engineer Elektrotechniek. Je komt te werken binnen het team Energietransport en Industri?le Processen wat valt binnen de afdeling Industrie.Functieomschrijving
Als Engineer E&I ben je een belangrijke spil in diverse (multidisciplinaire) hoogspanningsprojecten. Je maakt vanaf schetsen, aanwijzingen, programma van eisen of functionele specificaties technische ontwerpen ten behoeve van aanbesteding of uitvoering. Je bedenkt en ontwerp deze in grote lijnen. Je verzorgt ook de technische advisering aan opdrachtgevers, maakt (deel) begrotingen en planningen. Daarnaast stuur je in deze rol tekenaars binnen jouw projecten operationeel aan, zij werken hetgeen jij hebt ontworpen immers voor je uit. Tot slot verzorg je de nodige verslaglegging en correspondentie. De werkzaamheden vinden plaats tijdens diverse projectfasen, dat wil zeggen vanaf concept tot en met oplevering en in bedrijfsstelling. Je onderhoudt daartoe de contacten met opdrachtgevers, leveranciers en vakspecialisten binnen en buiten de organisatie. Je rapporteert hi?rarchisch aan het hoofd Engineering E&I Industrie en operationeel aan de projectleider.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508543

Deel deze advertentie met:
|