Ben jij de Lead Engineer met kennis van Energie installatie…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
23 x
snelcode info
2534718

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever opereert landelijk en staat bekend als het kenniscentrum binnen de Energie. De organisatie ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt complexe energienetten en grote (industri?le) installaties. De basis van die kennis ligt in hun jarenlange werkzaamheden voor de gas- en elektriciteitsnetten, de hoogspanningsnetten en de warmte- en koudenetten.Met deze werkzaamheden levert de organisatie een belangrijke bijdrage aan de continu?teit en de verbetering van de energievoorziening in Nederland. De organisatie vormt de innovatiemotor en het kenniscentrum binnen de energiemarkt in Nederland en daarbuiten. Ze werken door de gehele Benelux. Het bedrijf is actief in de hele keten van Energie Technologie: van de eerste ontwerpschets tot aanleg, oplevering, beheer en onderhoud. Haar medewerkers (750) hebben een grote diversiteit aan opleidingen en ervaring. Via hun netwerk transporteren ze elektriciteit en gas naar meer dan drie miljoen klanten in Nederland.De organisatie bestaat uit drie onderdelen( Projecten, Technologie & Ontwikkeling, Hoogspanningsinstallaties & Verbindingen) welke ondersteunt worden door een stafafdeling. Onder het onderdeel Hoogspanningsinstallaties vallen twee teams die landelijk opereren. Dit is het team Vermogensschakelaars en het team transformatoren. Beide teams worden gezien als zeer specialistische teams binnen onze opdrachtgever.Functieomschrijving
Als Lead Engineer kom je te werken op een engineeringsafdeling die zich bezighoudt met het specificeren, ontwerpen en realiseren van elektrische installaties binnen complexe elektrische infrastructuren. Je werkt voor verschillende partijen. De basis van de werkzaamheden wordt gevormd door jouw kennis op het gebied van engineering en je weet deze als Lead Engineer in te zetten in diverse uitdagende projecten. Binnen het projectteam speel je een centrale rol bij offreren, initi?ren, co?rdineren en realiseren van technische projecten. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van een aantal engineers en constructeurs/tekenaars binnen een project. Je draagt als Engineer zorg voor het technische beleid binnen de afdeling en hebt een overkoepelende rol tussen de verschillende vestigingen en afdelingen van onze opdrachtgever, je zorgt mede voor kennisopbouw en overdracht. Je bent als kennisdrager sparringpartner voor je collega's binnen en tot slot adviseer je externe klanten op een professionele en inhoudelijke wijze. Je rapporteert samen met de sitemanager aan de Projectleider.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508549

Deel deze advertentie met:
|