Communicatief vaardige Werkvoorbereider Energietechniek, Ho…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
20 x
snelcode info
2534720

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever werkt aan de infrastructuur van Nederland. ?Maar dan wel in de aller-breedste zin van het woord. Alle techniek die te maken heeft met wegen, rails, bruggen, sluizen, tunnels en de algemene energievoorziening. Van openbare verlichting, intelligente verkeerssystemen en de automatisering van parkeergarages tot en met installaties voor hoogspanning en energietechniek. Je werkt aan 'zichtbare' projecten waar iedere Nederlander mee te maken heeft. Zij doen het complete traject, van advies, ontwerp, realisatie tot en met het beheer en onderhoud.Het team waarin je komt te werken werkt in opdracht van energiebedrijven en grote verbruikers. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van elektrotechnische installaties met betrekking tot de energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebied draagt jouw team een grote verantwoordelijkheid. Jullie vakkundigheid en de behoefte van jullie opdrachtgever staan hierbij centraal. Dankzij de bundeling van jaren lange kennis ervaring en de competenties van het team waar je in komt te werken, zijn jullie in staat klanten een brede dienstverlening aan te bieden. Het werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, service, onderhoud, beheer en inspectie.Functieomschrijving
Je bent een echte organisator met twee belangrijke eigenschappen: je bent enthousiast en wilt tegelijkertijd de zaken heel goed op de rit hebben. Dan ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres. Als werkvoorbereider krijg je te maken met interessante en omvangrijke projecten. Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de projectadministratie en planningen, de logistiek en materiaalvoorziening, het maken van kostprijzen en ontwerpen. Zeg maar gerust: veelzijdig verantwoordelijk. En een prima functie om verder te groeien!

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508551

Deel deze advertentie met:
|