PLC Programmeur regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
26 x
snelcode info
2534726

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Welkom bij het netwerk van de Nieuwe Professional. Experis bemiddelt al meer dan 25 jaar hoogopgeleide professionals in het vakgebied Engineering. Dit vakgebied omvat 7 specialisaties zoals Bouw, Civiel, Elektro- en Installatietechniek, Olie & Gas, Industrial Maintenance en Werktuigbouw. Wij kennen alle grote en bijzondere organisaties in deze vakgebieden en stellen jou er graag voor. Je bent namelijk zoveel meer dan je CV.Voor een?onafhankelijke leverancier van automatiseringsoplossingen voor de procesindustrie zijn we op zoek naar een PLC Programmeur/Application Engineer.Functieomschrijving
De kerntaak van de PLC Programmeur / Application Engineer is het ontwikkelen, vervaardigen en toepassen van functionele software-specificaties, het uitvoeren van software-ontwerpen en programmeren van besturings- en SCADA-systemen behoren tot je werkzaamheden. Je realiseert besturingen met toepassing van onder anderen Siemens.Je bent betrokken bij de gehele levenscyclus van de softwareontwikkeling(PLC/SCADA en/of DCS systemen en MES).

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508557

Deel deze advertentie met:
|