Meettechnicus Midden en Hoogspanning jouw passie of jouw vo…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
24 x
snelcode info
2534729

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever werkt aan de infrastructuur van Nederland. ?Maar dan wel in de aller-breedste zin van het woord. Alle techniek die te maken heeft met wegen, rails, bruggen, sluizen, tunnels en de algemene energievoorziening. Van openbare verlichting, intelligente verkeerssystemen en de automatisering van parkeergarages tot en met installaties voor hoogspanning en energietechniek. Je werkt aan 'zichtbare' projecten waar iedere Nederlander mee te maken heeft. Zij doen het complete traject, van advies, ontwerp, realisatie tot en met het beheer en onderhoud.Het team waarin je komt te werken werkt in opdracht van energiebedrijven en grote verbruikers. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van elektrotechnische installaties met betrekking tot de energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebied draagt jouw team een grote verantwoordelijkheid. Jullie vakkundigheid en de behoefte van jullie opdrachtgever staan hierbij centraal. Dankzij de bundeling van jaren lange kennis ervaring en de competenties van het team waar je in komt te werken, zijn jullie in staat klanten een brede dienstverlening aan te bieden. Het werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, service, onderhoud, beheer en inspectie.Functieomschrijving
Je bent veelzijdig en je vindt het prettig om op basis van een strakke planning te werken en signaleert waar nodig wanneer daarvan moet worden afgeweken.

Je wilt groeien en ontwikkelen binnen je vakgebied. Als je die mogelijkheden nu
niet hebt, dan ben je als meettechnicus bij onze opdrachtgever aan het juiste
adres.

Wordt dit jouw volgende stap?

Als meettechnicus bij onze opdrachtgever verricht je metingen aan tractie-, laag- en middenspanningskabels en de bijbehorende installaties van 230V tot 30kV. Deze kabels en installaties kennen amper geheimen voor je. Inbedrijfname metingen, het opsporen van (toekomstige)storingen en assistentie bij het oplossen daarvan behoren tot je takenpakket. De meetresultaten worden door jou omgezet in een professionele meetrapportage. Naast het uitvoeren en rapporteren van metingen ben je ook verantwoordelijk voor het beheren van de meetwagen en losse hoogspanning-meetapparatuur. Je stelt investerings-, en vervangingsvoorstellen op. Afhankelijk van de opdrachtsamenstelling werk je zelfstandig of samen met een collega.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508560

Deel deze advertentie met:
|