production engineer regio Dordrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
15 x
snelcode info
2535714

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever heeft al meer dan tachtig jaar een reputatie hoog te houden als het gaat om ontwerp, fabricage en verkoop van onder andere?meetinstrumenten. Deze opdrachtgever is wereldwijd actief in meer dan 40 landen. Gedreven door innovatie is zij ??n van de voornaamste producenten in deze industrie. Er werken momenteel 350 medewerkers. Functieomschrijving
De production engineer werkt op het scheidingsvlak van R&D en productie en ondersteunt en beheerst (deels) het productieproces. De production engineer draagt hier de hoofdverantwoordelijkheid van de produceerbaarheid en productiekosten tijdens de ontwikkelingsfase. Is aanspreekpunt voor productie, analyseert complexe productiestoringen en vertaalt deze naar structurele verbeteringen.Initieert en co?rdineert als spin-in-het-web de productieaanpassingen die frequent voorkomen. Neemt deel in (multidisciplinaire) ontwikkelprojecten namens productie en bewaakt maak-, test- en assembleerbaarheid.?. Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten, optimaliseren en implementeren van gedegen productie processen.
. Draagt zorg voor aanpassingen van de productie, toeleveranciers en/of huidige productie middelen indien noodzakelijk.
. Je werkt in een multidisciplinaire omgeving om ervoor te zorgen dat accurate, kosteneffici?nte oplossingen in de daarvoor geplande tijd worden uitgevoerd.
. Vinden van passende fabricageprocessen voor nieuwe producten met in acht nemen van de financi?le aspecten en de interne kerncompetenties.
. Nauw samenwerken met productievestigingen om te zorgen voor een soepele overgang van productontwikkelingstraject naar een seriematige productie omgeving.
. Je analyseert processen om te komen tot kostenreducties en bent verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe processen en productiemiddelen.
. Identificeren, evalueren en implementeren van verbeteringen.
. Eerste aanspreekpunt vanuit productie voor de betreffende productlijn.

Opties:
- Functiegroep: produktie/uitvoerend

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508628

Deel deze advertentie met:
|