Piping & mechanical engineer regio Bergen op Zoom

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
20 x
snelcode info
2535721

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Binnen de vestiging Bergen op Zoom werk je met enthousiaste collega's aan uitdagende projecten voor de koplopers in de kapitaalintensieve industrie, zoals BASF, BRC, Lanxess, LBC, Cargill, Oiltanking, Praxair, Sabic, Shell en SunChemical. Door de diversiteit aan projecten kom je met veel facetten van het vakgebied in aanraking. Hierdoor krijg je volop variatie in werkzaamheden.

Een opdrachtgever in de petrochemische industrie wil zes technische installaties op zijn terrein vernieuwen. Aan jou de taak om alle piping componenten te ontwerpen. Petrochemie, dat betekent dat de installaties straks onder hoge druk hun werk moeten doen. Dus moeten jouw ontwerpen voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Over presteren onder druk gesproken...Functieomschrijving
Je werkt op de afdeling Mechanical & Piping. Die houdt zich vooral bezig met het maken van studies en het ontwerpen en specificeren van leidingsystemen en apparatuur voor procesinstallaties. Jij ontwerpt alle piping componenten van installaties en je levert opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrie?n. Je voert opname- en inmeetwerkzaamheden uit en daarnaast werk je mee aan de detailengineering. Je hebt de modernste software tot je beschikking, zoals het 3D-modelleerpakket PDMS. Je bent vaak bezig met multidisciplinaire projecten en dus werk je ook veel samen met collega's van andere afdelingen.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508635

Deel deze advertentie met:
|