Tekenaar / Constructeur regio Dordrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
15 x
snelcode info
2535723

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever heeft al meer dan 80 jaar een reputatie hoog te houden als het gaat om ontwerp, fabricage en verkoop van onder andere meetinstrumenten. Deze opdrachtgever is wereldwijd actief in meer dan 40 landen. Gedreven door innovatie is zij ??n van de voornaamste producenten in deze industrie. Er werken momenteel 350 medewerkers. Zij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van magnetische inductieve en ultrasone flowmeters.Functieomschrijving
Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Tekenaar / Constructeur. Onderstaand tref je je voornaamste verantwoordelijkheden binnen deze functie:ontwerpen van speciale constructies;vastleggen van constructies in stuklijsten, samenstelling- en detailtekeningen en lasplannen;maken van sterkteberekeningen volgens internationale normen (diverse ASME standards?EN-13480);beheer van wijzigingen en normen;verzorgen van ordergebonden correspondentie/documentatie;onderhouden en verder uitbouwen van onze databases, spreadsheets en autolisp programma's;informatievertrekking aan onze vertegenwoordigingen/buitenlandse productie-eenheden.

Opties:
- Functiegroep: produktie/uitvoerend

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508637

Deel deze advertentie met:
|