Structural Naval Architect regio Kinderdijk

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
22 x
snelcode info
2535729

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van zowel standaard als custom built cutterzuigers, wielzuigers en werkschepen zijn we op zoek naar een Structural Naval Architect.Functieomschrijving
De Structural Naval Architect functie betreft een uitdagende functie waarbij je ??n van de specialisten wordt in het ontwerp van onze custom built snijkopzuigers. Tot de werkzaamheden van de Structural Naval Architect behoren onder andere:Het berekenen van de scheepsconstructie aan de hand van klasseregels en directe berekeningen.Het optimaliseren van deze constructie voor wat betreft doorbuiging, trillingen, vermoeiing welke door het baggerproces ontstaan.Het integreren van de grote installaties van het baggerproces, zoals een paalwagen, een cutterladder, een dekkraan enz.Het bedenken van hijsplannen van zware en gecompliceerde scheepssecties.Het bepalen van fundaties voor hoofd-, hulp- en dekwerktuigen, uitrusting en andere voorkomende constructies.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508643

Deel deze advertentie met:
|