projectengineer Piping & Mechanical regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
22 x
snelcode info
2535736

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een grote installateur. Onder andere?Shell en Heineken zijn relaties van deze installateur.?Het is een?een zeer prominente speler binnen de industrie; denk aan petrochemie, marine & offshore en food & pharma. Elektrotechnisch of werktuigbouwkundig.Functieomschrijving
Als projectengineer ben je verantwoordelijk voor het volledige ontwerp van de installaties. Je werkt aan een grote verscheidenheid in opdrachten binnen de industrie, food & pharma en marine & offshore. Je krijgt bijvoorbeeld de opdracht voor de uitwerking van het complete werktuigbouwkundige installatietechnische gedeelte van een ontgassingsinstallatie. Hierbinnen stuur jij je team naar het gewenste resultaat; een concreet ontwerp.Aan jou als projectengineer dus de uitdaging om de wensen van de klant en de projectleider te vertalen naar concrete ontwerpen. Jij zorgt ervoor dat jouw ontwerpteam een definitief ontwerp maakt dat voldoet aan deze wensen en eisen. Daarbij heb je een scherp oog voor duurzaamheid en uitvoerbaarheid, maar ook voor de kosten. Jouw project kenmerkt zich door een goede focus op projectbeheersing. Je realiseert de projecten samen met onder andere constructeurs en engineers. Een sterk team waarbij jij je als leidinggevende je collega's motiveert. Ook overleg je geregeld met de projectleider en de opdrachtgever.Je draagt?een grote verantwoordelijkheid, maar daar tegenover staat een zee aan vrijheid en mogelijkheid tot ontplooiing. Een enorme uitdaging!

Opties:
- Functiegroep: produktie/uitvoerend

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508650

Deel deze advertentie met:
|