Assistent (business) controller voor internationale organis…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
33 x
snelcode info
2535742

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor een opdrachtgever in de fast moving consumer sector zijn we op zoek naar een assistent business controller. Deze A-merk organisatie staat omschreven als informeel, hard werken maar gecombineerd met een dosis gezelligheid.Functieomschrijving
In deze rol heb je een breed financieel takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluiting, analyse van de balance sheet en de P&L. Daarnaast verzorg je rapportages en verschillende analyses, waaronder verkoopanalyses, wekelijkse prestatierapporten en maandelijkse updates. Daarnaast heb je ad-hoc projecten voor diverse analyses waarbij je je bevindingen communiceert op basis van rapportages. Tevens ben je contactpersoon voor het SSC en ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van de financi?le jaarrekeningen voor diverse holdings. Tenslotte draag je een pro actieve bijdrage aan het verbeteren van de processen.

Opties:
- Functiegroep: horeca/detailhandel

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508656

Deel deze advertentie met:
|