HTS -E afgestudeerd? Passie voor Energie? Talentvol? Ambiti…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
24-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
20 x
snelcode info
2537627

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor een groot ingenieursbureau in het midden van het land zijn we op zoek naar een Junior Consultant Energietechniek.? Onze opdrachtgever is een jonge onderneming die zich richt op vraagstukken uit de energiemarkt. Onze adviseurs, specialisten en projectmanagers helpen opdrachtgevers met het vormgeven van energie-infrastructuur en zijn partner in het beheer daarvan. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuw elektriciteitsnet, om de optimalisatie en inpassing van duurzame energieopwekking of om het uitvoeren van een second opinion. Onze opdrachtgever werkt veel samen met nationale en internationale partners en voert opdrachten uit voor netbeheerders, grootverbruikers, productiebedrijven, lokale overheden en projectontwikkelaars.Functieomschrijving
Waar liggen de capaciteitsgrenzen van de energie-infrastructuur? Hoe kan ik mijn energieproductie verhogen en tegelijkertijd mijn energiehuishouding duurzamer en effici?nter maken? Hoe maak ik de beste technisch-economische afwegingen voor mijn energieproject?Dit zijn voorbeelden van vragen die jij zult herkennen. Uiteenlopende vragen waar ook onze opdrachtgever regelmatig mee te maken heeft. Ze doen projecten voor: ?energieproducenten, netbeheerders en grootverbruikers, maar ook toezichthouders, lokale overheden en projectontwikkelaars. Samen is er ??n gemeenschappelijk doel: een betrouwbare, betaalbare en duurzame energie-infrastructuur inrichten en optimaliseren.Je voert netstudies uit (Loadflow-, kortsluitberekeningen), even als betrouwbaarheidstudies en studies op het gebied van EMC/Aarding. Je ondersteunt bij Power Quality projecten en storingsonderzoeken. Je vergaart en borgt technische kennis op je vakgebied en draagt actief je kennis en inzicht over. Samen met een (senior) adviseur overleg je met je opdrachtgevers en informeert/adviseert hen. Je inventariseert wensen/eisen bij opdrachtgevers voor nieuwe technische concepten en (nieuwe) toepassingen voor ontwerpopdrachten. Je verzorgt toelichtingen bij offertes, rapportages . Je rapporteert aan de senior adviseur.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508759

Deel deze advertentie met:
|