Werkvoorbereider Overheid Noord Nederland regio Zwolle

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
25-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
24 x
snelcode info
2540621

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor overheidsinstellingen in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe) zijn we regelmatig op zoek naar het maken en uitwerken van infrastructurele plannen vragen de soms tegenstrijdige belangen om een integrale benadering. De werkvoorbereider is een teamspeler die optimaal in een team functioneert en zijn expertise inbrengt. Afhankelijk van de opdrachtgever kun je worden belast met zowel civieltechnische als cultuurtechnische werkzaamheden.Functieomschrijving
De werkzaamheden bestaan onder andere uit:-?????? Het ondersteunen van de projectleider bij de opdrachtformulering (aanleiding, doelstelling, randvoorwaarden, werkwijze, fasering, inzet projectmedewerkers, kwaliteitsborging, .);-?????? Het met de projectleider overleggen over de voortgang van het project;-?????? Het optreden als (mede) aanspreekpunt voor het project voor partners, belanghebbenden en opdrachtnemers;-?????? Het verzamelen van informatie om te komen tot een gedetailleerde uitwerking van de plannen in bestekken;-?????? Het (eventueel door derden laten) opstellen van bestekken en overeenkomsten;-?????? Het maken van schetsontwerpen en tekeningen.-?????? Het nader detailleren van bestekken in werkplannen;-?????? Het houden van toezicht op door derden uit te voeren werken;-?????? Het signaleren van afwijkingen ten opzichte van het bestek en het voeren van overleg met de aannemer om de geconstateerde afwijkingen te laten herstellen;-?????? Het controleren van de voortgang en technische kwaliteit van de werken;-?????? Het voeren van overleg met nutsbedrijven over het verleggen van kabels en leidingen;-?????? Het met de aannemer opmaken van staten van meer- en minderwerk, over- en onderschrijding en de eindafrekening.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508778

Deel deze advertentie met:
|