Projectleider Civiele Techniek regio Zwolle

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
25-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
49 x
snelcode info
2540629

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor meerdere overheidsinstellingen in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen & Drenthe) zijn we regelmatig op zoek naar projectleiders civiele techniek.Functieomschrijving
Als projectleider houd je je bezig met het leiden en regisseren van toegewezen civieltechnische projecten. Dit kunnen ook projecten zijn met een deels cultuurtechnisch karakter. De soms tegenstrijdige (maatschappelijke) belangen vragen om een integrale benadering. Als projectleider weet je een uitstekende balans te vinden tussen een stevige dosis inhoudelijke kennis en beheersing van het proces van voorbereiding en realisatie van infrastructurele werken. Je weet de expertise van het projectteam optimaal in te zetten en levert zelf ook inhoudelijke bijdragen.Je bent verantwoordelijk voor een volledige en heldere opdrachtformulering, projectplanning, budgetbewaking, advisering, begeleiding van externe bureaus, aanbesteding, co?rdineren en aansturen van werkvoorbereiding, directievoering en kwaliteitsbewaking. Daarnaast houdt je je bezig met het vertegenwoordigen en belangenbehartiging in project- en werkgroepen.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508786

Deel deze advertentie met:
|