Salesmanager Personal Management Assistance regio Noordwest…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
23 x
snelcode info
2545276

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. Wij realiseren dat voor onszelf maar ook voor onze kandidaten. We bemiddelen hen naar de ideale baan en werkgever. En daarmee halen we resultaat voor de klant, de kandidaat en onszelf! Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Wij verdiepen ons in beide kanten van de 'match' om zo optimaal te kunnen verbinden. Hierin gaan we ver. Met uitgebreide gesprekken, analyses van de markt en door net iets meer de tijd te nemen voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. In dit proces werk je met doortastendheid, energie en ondernemerschap. Experis is een internationale speler in de bemiddeling van professionals. In Nederland doen wij dit in Engineering, Finance, IT en Professional Management Assistance.Functieomschrijving
Voor de vacature van Salesmanager PMA? sta je staat voor de commerci?le uitdaging om een netwerk op te bouwen binnen de verticale PMA in regio Noordwest Nederland. Wij zoeken een accountmanager die vraag en aanbod van management ondersteunende interim-opdrachten bij elkaar weet te brengen. Je bent ondernemer en gaat resultaatgericht te werk want het is jouw primaire verantwoordelijkheid om mooie opdrachten te acquireren. Dit bereik je door het maken van een marktbewerkingsplan en het uitvoeren van de daarbij horende commerci?le activiteiten. In samenwerking met de fieldmanager die verantwoordelijk is voor de werving en selectie van kandidaten vervullen jullie de vraag van de klant. Op deze manier bouw je aan een netwerk van Nieuwe Professionals. Je bent adviseur van de werkgever in hun zoektocht naar de juiste interim-oplossing.

Opties:
- Functiegroep: p&o/training/opleiding

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509036

Deel deze advertentie met:
|