Logistiek Analyst regio Den Haag

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
16 x
snelcode info
2545281

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever , is verantwoordelijk voor de effici?nte, rendabele en betrouwbare exploratie, productie, raffinage, transport en handel van . olie en koolwaterstoffen. Dit bedrijf is bijzonder gehecht aan bescherming van het milieu, de belangrijkste doelstellingen zijn om de harmonische ontwikkeling van het land te bevorderen, om de soevereiniteit van de nationale middelen te waarborgen en de endogene ontwikkeling te vergroten.

Onze opdrachtgever heeft een kantoor in Nederland (Den Haag) die als Europese inkoop agent fungeert voor de moedermaatschappij. Belangrijkste aankopen zijn gerelateerd aan diensten voor de olie-en gasindustrie.Functieomschrijving
In deze positie ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en co?rdinatie van leveringen, overzeese-en luchtvracht transport van de gekochte producten (. olie). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijstaan ??van de Expediting & Logistiek Supervisor om de algemene prestaties van leveranciers, expediteurs, vervoerders en vervoer bedrijven te controleren. Deze algemene prestaties controleer je . het opstellen en bijhouden van rapportages? en het bijhouden van de shipping market information.Deze positie rapporteert aan de Expediting & Logistiek Supervisor. Onderstaand tref je je voornaamste verantwoordelijkheden binnen deze functie;

. Ondersteunt de Expediting & Logistiek Supervisor bij de uitvoering van zijn dagelijkse werk. Evalueert de huidige verscheping methodes en kijkt naar andere verscheping mogelijkheden. Hierbij rekening houdend met de eisen volgens de overeenkomsten die er zijn met expediteurs/forwarders. Je kijkt naar alternatieve routings om zo lead-times te beperken/verkorten, dit alles in overeenstemming met de bestellinggegevens, wijzigingen en/of speciale affiliate eisen.
. Prestaties van expediteurs, vervoerders en dienstverlenende bedrijven monitoren en rapporteren aan de Expediting & Logistiek Supervisor
. Monitoren en controleren speciale vracht overeenkomsten, laden en lossen, afspraken en overeenkomsten voor laden en lossen, over land vervoer, stukgoed-en heavy lift carriers, transport en opslag, en het charteren van vliegtuigen, administratie en opvolging van claims.
. Screening van nieuwe orders op eventuele onregelmatigheden en eventuele logistieke obstakels op voorhand te identificeren (en naar te handelen)
. Registreert materiaal ontvangst bij de expediteur en regelt de tijdige verspreiding van de scheepvaart documenten
. Werkt nauw samen met alle onderdelen binnen het (moeder)bedrijf en andere agenten voor een soepele uitvoering van de totale logistieke operatie.
. Ondersteunt de Expediting & Logistiek Supervisor bij het controleren en registreren van facturen van expediteurs.Opties:
- Functiegroep: inkoop/logistiek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509041

Deel deze advertentie met:
|