Werkvoorbereider (WTB) regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
20 x
snelcode info
2545287

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. We bemiddelen jou naar de ideale baan en werkgever. Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Voor professionals die direct bij hun nieuwe werkgever in dienst willen, die graag op projectbasis werken of liever helemaal zelfstandig blijven.Onze ideale opdrachtgevers binnen het specialisme Industrial Maintenance zijn ingenieursbureaus, technische dienstverleners en productiebedrijven in de Industrie.Voor een gerenommeerde contractor in de procesindustrie zijn wij in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider WTB.Functieomschrijving
Als werkvoorbereider draag je zorg voor een goede werkvoorbereiding waardoor reparatie-, onderhouds-, shutdowns, nieuwbouw en installatiewerkzaamheden effici?nt kunnen worden uitgevoerd.De belangrijkste taken zijn: maken van kostprijscalculaties, het opstellen van een planning en advies uitbrengen over de kwalitatieve en kwantitatieve bezetting, verzorgen van inkoopopdrachten, kunnen lezen van technische tekeningen, kennis van een grote range aan materialen, maken van tijdsplanningen gebaseerd op technische tekeningen, uitvoeren van technische inspecties, identificeren van gebieden die vragen om verscherpte veiligheidsmaatregelen.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509047

Deel deze advertentie met:
|