Manager Verkoopbinnendienst regio Dordrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
17 x
snelcode info
2545293

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever heeft al meer dan 80 jaar een reputatie hoog te houden als het gaat om ontwerp, fabricage en verkoop van onder andere meetinstrumenten. Deze opdrachtgever is wereldwijd actief in meer dan 40 landen. Gedreven door innovatie is zij ??n van de voornaamste producenten in deze industrie. Er werken momenteel 350 medewerkers. Zij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van magnetische inductieve en ultrasone flowmeters.Functieomschrijving
Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een manager verkoop binnendienst.Als verantwoordelijke voor het binnendienst sales team (6 personen) is de voornaamste taak van de manager verkoop binnendienst het aansturen en co?rdineren van de binnendienst medewerkers met als doel het realiseren het geplande budget, het continue verbeteren van de kwaliteit van de klantcontacten, offertes en responstijd van de offertes.
Je rapporteert aan de general manager.Onderstaand tref je je voornaamste verantwoordelijkheden binnen deze functie:het juist aansturen van de binnendienstmedewerkers bij de verwezenlijking van de gestelde doelstellingen . kwaliteit, kwantiteit en responstijd van offertes;begeleiding van binnendienst medewerkers;afstemming en bevordering van een optimale samenwerking met de Sales buitendienst en After Sales Service afdelingen;het verzorgen van een maandelijkse Management rapportage (omzet overzicht, offerte status);op tijd aanbieden van aangevraagde instrumentatie;contacten onderhouden met klanten, verschillende leveranciers, verschillende productiebedrijven, de Directie, de verkoopbuitendienst, service en marketing afdeling.

Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509053

Deel deze advertentie met:
|