Senior Medewerker CMO Hypotheken regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
17 x
snelcode info
2545294

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor onze opdrachtgever, een bank, ben ik per direct op zoek naar Senior Medewerkers CMO Hypotheken voor de vestiging in Amsterdam,.De Commerci?le Mid Office (CMO) is de spilafdeling in de hypothekenketen. De CMO vormt de schakel tussen Sales en Operations waarbij alle belangen samenkomen en met de juiste prioritering moeten worden afgewogen. Samen met Sales kijkt de de senior binnen de CMO naar specifieke hypotheekvraagstukken, zowel waar het gaat om nieuwe aanvragen als beheervraagstukken bij bestaande klanten. Je werkt actief samen met Sales, maar ook met de diverse overige ketenpartners binnen de Hypothekenketen zoals Operations en Risk.De nieuwe CMO?is gestart per 1?april 2013. Je komt in een team terecht met collega's die zich allemaal inzetten om mee te helpen aan het neerzetten van de nieuwe CMO waarbij twee culturen worden samengebracht, diverse klantgroepen gezamenlijk worden bediend, nieuwe processen en procedures zijn opgetuigd en iedereen zijn weg moet vinden.Functieomschrijving
Het betreft een veelzijdige en aantrekkelijke senior medewerker functie in een nieuw op te bouwen omgeving waarbinnen nieuwe aanvragen en beheerwerkzaamheden worden gecombineerd. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor de buitendienst en spart inhoudelijk over de hypotheekposten met hypotheek adviseurs en Intermediairs. Daarnaast ben je in de rol van fiatteur bezig met het afhandelen van ingewikkelde vraagstukken en het inschatten van risico's op het gebied van hypotheken.Je bent met het gehele team gezamenlijke verantwoordelijkheid voor een optimale bediening van het desbetreffende aandachtsgebied op het gebied van nieuwe aanvragen en beheervraagstukken zowel voor particulieren als ondernemers in priv?. Binnen het aandachtsgebied heb je te maken met drie klantgroepen: Hypotheek adviseurs, Business partners Intermediairs en Relatiemanagers? Intermediairs. Je draagt actief bij aan het behalen van de doelstellingen van het CMO, waarbij het klantbelang centraal staat. In voorkomende gevallen ondersteun/begeleid je collega's in hun opleiding en co?rdineer je de werkzaamheden binnen het team. Je signaleert verbetermogelijkheden en draagt deze pro actief aan bij de teammanager.

Opties:
- Functiegroep: financieel/economisch

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509054

Deel deze advertentie met:
|