Linux beheerder regio Amsterdam Zuidoost

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
15 x
snelcode info
2548677

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is de specialist in online aanbod van producten en diensten. Zij behoren tot de top in hun markt zijn onderdeel van een grotere groep. Als Senior Linux Beheerder maak je deel uit van een enthousiast, flexibel en resultaatgericht team.Functieomschrijving
Verantwoordelijkheden Senior Linux BeheerderAls Senior Linux Beheerder ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en integreren van de wijze waarop de systemen worden beheerd. Daarnaast beheer je de gehele infrastructuur en server omgeving. Denk daarbij aan het invoeren van standaarden en zorgen voor de verbetering van de infrastructuur. Als Senior Linux Engineer ben je verantwoordelijk voor het leiden en realiseren van IT projecten (integraties, migraties). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het installeren, configureren en onderhouden van systeemsoftware (Red Hat Enterprise Linux) en beheer je productiescripts.

Opties:
- Functiegroep: juridisch/bestuurlijk

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509114

Deel deze advertentie met:
|