Senior Business Analist (freelance) regio Arnhem

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
19 x
snelcode info
2548692

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Dit?netwerkbedrijf dat met ruim 7000 medewerkers verantwoordelijk is voor een groot deel van het energienet in Nederland. Ze werken aan continue levering van elektriciteit en gas aan?2,8 miljoen klanten. Daarnaast zorgen zij ervoor?dat onze samenleving steeds duurzamer en energiezuiniger wordt. Dit door middel van de nieuwste technologie?n en geavanceerde systemen.Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor analyses die het inzicht vergroten in de resultaten, voortgang werkpakket en toekomstplannen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de rapportages en het opstellen van de jaarrekening.Je vertaalt business requirements naar dashboards, rapportages en kpi's.Je bent eindverantwoordelijk voor de financi?le periode afsluiting. Je voert periodieke journaalposten op, controleert de resultaatneming (. Percentage of Completion) op projecten en voert resultaatanalyses uit.Als bedrijfseconomisch specialist ben je een sparringpartner voor de business.Je stelt aanbevelingen en maatregelen op die voorgedragen worden aan het MT en bent tevens het primaire aanspreekpunt voor Finance gerelateerde vragen van de business.Verder neem je deel aan projecten en overleggen waar je scenario's en oorzaak-gevolg analyses met betrekking tot de planning en realisatie inbrengt en/of kostprijsanalyses presenteert.

Opties:
- Functiegroep: financieel/economisch

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509129

Deel deze advertentie met:
|