Equipment Engineer bij ASML regio Eindhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
20 x
snelcode info
2548693

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
ASML?is toonaangevend en wereldmarktleider in de high tech machinebouw en maakt gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen. Door een toename van de activiteiten willen zij de afdeling versterken met een?Equipment Engineer.Functieomschrijving
Je bent betrokken bij alle fases van de "product lifecycle"; van de optimalisatie van nieuwe producten tot het onderhoud van de machines "in het veld". ?Je draagt zorg voor het doorvoeren van de operationele requirements tijdens de design-fase. Dit doe je door onder andere de technische documentatie te defini?ren en te herzien en documentatie voor de het onderhoud en de spare parts/tooling op te stellen. Jij bent de schakel met de service-organisaties wereldwijd en analyseert complexe problemen op locatie. Indien nodig ben je bereid naar de locatie te reizen. Je zorgt voor feedback naar de collega's van ontwikkeling om zo structurele verbeteringen door te laten voeren. ?Je rapporteert aan de Groepsleider Industrial Engineering.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509130

Deel deze advertentie met:
|